De praktijk ligt op wandelafstand van het station en de markt. Er is parkeergelegenheid in de straat. Het gebruik van een parkeerschijf is hier verplicht.

Een consultatie kost 85,- euro. Er kan contant of mobiel (QR-code lezen via de bank- of betaalapp op uw smartphone) betaald worden. Als geregistreerd psychotherapeut is er een beperkte, gedeeltelijke terugbetaling voorzien bij de meeste ziekenfondsen. U kan bij uw mutualiteit informeren welke specifieke regeling zij toepast.

Ondanks recente, onjuiste berichtgeving in de media en langs bepaalde politieke kanalen is er nog geen algemene of uniforme terugbetalingsregeling voor psychologische zorg en psychotherapie.

Om een afspraak te maken, kan u mij telefonisch contacteren. Bij het vastleggen van een afspraak wordt tijd voor iemand gereserveerd en wordt een consultatie voorbereid. Te laat geannuleerde en niet nagekomen afspraken zijn daarom belastend voor een praktijk. Ze betekenen tijdverlies en het is jammer dat andere mensen ondertussen niet geholpen kunnen worden. Daarom wordt gevraagd annulaties altijd meer dan 48 uur op voorhand en uitsluitend telefonisch door te geven. Voor afspraken die minder dan 24 uur op voorhand worden geannuleerd en voor niet nagekomen afspraken wordt een vergoeding aangerekend ter waarde van het honorarium. Annulaties van afspraken op een maandag dienen ten laatste vrijdagvoormiddag te gebeuren om niet aangerekend te worden.